Wat is Kei13?

Eén plek, voor alle kinderen. Dat is Kei13, hét centrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar, in de wijk Keizerslanden in Deventer. Een prachtig nieuw gebouw van de gemeente Deventer en Woonbedrijf ieder1, helemaal afgestemd op de kinderen en hun ouders. Met als doel: meer kansen voor de kinderen om zich te ontwikkelen.

Kinderen groeien op in Kei13

Vanaf hun geboorte zijn kinderen welkom in het consultatiebureau van GGD IJsselland in Kei13. Baby’s en peuters kunnen naar het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal Sam&pebbles van Sam&ko. Vanaf 4 jaar mogen de kinderen naar school en kunnen zij naar de buitenschoolse opvang. In Kei13 is er keuze uit twee scholen, interconfessionele basisschool De Steenuil en de openbare basisschool De Flint met Versterkt Engels. Beide scholen hebben een eigen karakter en profiel, dus er valt iets te kiezen!

Activiteiten binnen en buiten school
Na schooltijd en in vakanties kunnen de kinderen gebruik maken van de BSO en de woonkamer van Raster. Het gebouw biedt veel voorzieningen, zoals een sportzaal  en een presentatieruimte.Via SVOD kunnen kinderen meedoen aan sport- en dansactiviteiten. 
kader11