SVOD Dans- en turncentrum


SVOD is een dynamische sportclub met 1500 leden. Je kunt er kiezen uit verschillende vormen van bewegen op muziek: van jazz- tot klassiek ballet en van recreatief dansen tot deelname aan wedstrijddansen op landelijk niveau. Daarnaast kun je bij SVOD terecht voor trampolinespringen en alle vormen van de gymsport. Van een uurtje gymmen in de week tot selectieturnen en uitkomen op landelijke en internationale wedstrijden.

Kei13, allerlei sportieve activiteiten
Kei13 is de centrale vestiging van SVOD met een bestuurskamer, kostuum- en decorkamer, werkplaats, opslagruimte en een eigen kantine annex recreatieruimte. Na schooltijd organiseren we in Kei13 allerlei sportieve activiteiten samen met de scholen en de naschoolse opvang. Doordat we in één gebouw zitten, kunnen we onze activiteiten goed op elkaar afstemmen. De anderen kunnen gebruik maken van onze voorzieningen zoals licht, geluid, decors en verkleedkleren.

Van hiphop tot klassiek
Ons aanbod is zeer divers: van schminken en verkleedpartijen, jongens- en meisjesgym, dansen/bewegen op muziek (ook voor ouder en kind), ouder- en peutergymnastiek, tot diverse dansvormen als hiphop, Zumba, breakdance en klassiek. Ook is er ruimte voor ‘bewegen op muziek voor huisvrouwen’, conditietraining voor volwassenen en sportfit 55+. Met elkaar geven we inhoud aan de uitspraak: ‘Samen leven begint met samen spelen’.

Hét sportcentrum voor de wijk
SVOD is hét sportcentrum voor de wijk, vooral als het gaat om breedtesport en dans. We hebben dansgroepen op hoog niveau. En we hebben gekwalificeerde leiders die ervoor zorgen dat iedereen op een veilige manier actief kan zijn. Onze jaarlijkse uitvoering is een hoogtepunt. Er zijn vier voorstellingen op één dag met in totaal ca. 2000 bezoekers. Echt een evenement waar iedereen naar uitkijkt.

Meer weten? Kijk op www.svod.nl
SVOD testimonial
Lineke Schuring: “Nu ben ik kampioen van Nederland”
“Toen ik begon met Ritmische Gymnastiek was ik 6 jaar oud. Mijn buurmeisje zat toen ook nog op Ritmische Gymnastiek. Ik wilde ook op een sport dus ben ik een keer meegegaan. Ik heb toen bijna de hele les gehuild en vond het niet leuk. Een halfjaar later ging ik nog een keer en toen vond ik het heel leuk. Nu ben ik kampioen van Nederland. En ik ben niet de enige nationaal kampioen bij de SVOD, er zijn er wel 20!”