Logopedie Direct

Logopedie direct heeft meerdere logopediepraktijken in Nederland waar u, zonder verwijzing van een medisch specialist of een huisarts, een afspraak kunt maken wanneer uw kind behoefte heeft aan een logopedische behandeling.

Wij staan voor u klaar met passende behandelingen bij klachten op het communicatieve vlak. Wanneer uw kind problemen op het gebied van communicatie ervaart, in de breedste zin van het woord, dan bent u van harte welkom voor een eerste screening.

Specialisaties en behandelingen
Wij hebben ons gespecialiseerd in linguïstiek, logopedie bij meertaligheid, mimetherapie, logopedie bij kinderen met schisisproblematiek, het Hanen Ouderprogramma, dyslexie, stemtherapie, preverbale logopedie en OMFT (logopedie en tandheelkunde). Dit betekent dat Logopedie Direct gezien mag worden als een allround praktijk voor logopedische behandelingen voor zowel jonge als oudere kinderen. Wij bieden doel- en resultaatgerichte logopedische behandelingen bij dysartrie en afasie, hyperventilatie, slikstoornissen, stem, taal, spraak en stotteren, afwijkende mondgewoonten, spraakafzien bij slechthorendheid en eet- en drinkproblemen bij zeer jonge kinderen. Dit laatste wordt ook wel omschreven als preverbale logopedie. Aan de hand van de screening kunnen de logopedisten van Logopedie Direct u adviseren over de behandelmogelijkheden voor de problematiek van uw kind.

Deskundig en ervaren
Als u kiest voor Logopedie Direct dan weet u zeker dat u te maken krijgt met deskundige logopedisten. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over brede werkervaring. Dat alle logopedisten lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en beschikken over een BIG-registratie, spreekt wat ons betreft voor zich.

Concreet kunt u bij onze logopedisten in Deventer terecht in onze praktijk in Kei13, het Kindcentrum in Keizerslanden. Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan verschillende partijen, waaronder meerdere basisscholen en kinderopvangfaciliteiten. Wij zijn op alle werkdagen in onze praktijk bereikbaar en afspraken kunnen dan ook op alle doordeweekse dagen plaatsvinden, op een tijdstip dat u het beste schikt. Bent u van Turkse afkomst, dan ligt een afspraak met Hazal Aykoet wellicht voor de hand, aangezien zij (ook) Turks spreekt.

Ook zonder verwijzing
Hebt u een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist? Of bent u zelf van mening dat logopedie iets voor u kan betekenen? In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact met Logopedie Deventer opnemen. Een verwijsbriefje is niet noodzakelijk. Als u via onze website of telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we een eerste afspraak inplannen. De eerste keer dat u onze praktijk bezoekt, vindt een zogeheten 'screening' plaats. Op basis hiervan stellen we vast of logopedie de aangewezen weg is om uw hulpvraag aan te pakken. Is de uitslag positief, dan maken we meteen een afspraak voor de eerste stap van de daadwerkelijke behandeling.

kader4