Sam&ko Kinderopvang


Kinderdagverblijf Sam&pebbles
Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

In het kinderdagverblijf zitten maximaal 12 kinderen in een groep. Iedere dag staat gezelligheid en gezamenlijkheid centraal. Op vaste tijden gaan we samen aan tafel en wordt er gegeten, gedronken, gezongen en gekletst. Natuurlijk is er veel ruimte om te spelen.

Ook zijn er iedere dag kleine activiteiten, zoals knutselen of bewegingsspelletjes. Zo ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs én in hun eigen tempo. Baby’s volgen hun eigen ritme van spelen, drinken en slapen. We geven baby’s persoonlijke aandacht door bijvoorbeeld kietelspelletjes, het aanreiken van speelgoed en samen spelen. De kinderen ontwikkelen zich in een veilige en vertrouwde omgeving.


Peuterspeelzaal Sam&pebbles 
Peuterspelen voor peuters van 2 tot 4 jaar

Samen met andere peuters spelen en de wereld om je heen ontdekken… De peuterspeelzaal is een prima plek om spelenderwijs van alles te leren. Natuurlijk is er aandacht voor creativiteit, zoals kleuren en knutselen. Om de taalontwikkeling te stimuleren wordt er veel gezongen, gerijmd, voorgelezen en gepraat.

In alle peuterspeelzalen van Sam&ko wordt er gewerkt met Piramide, een methode waarbij jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Zo biedt Piramide elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Soms hebben kinderen wat extra ondersteuning nodig om een goede start te kunnen maken op de basisschool. Sam&ko biedt deze kinderen de mogelijkheid om een extra dagdeel naar de speelzaal te komen, zodat zij intensief begeleid kunnen worden.


Buitenschoolse opvang Sam&pebbles
Opvang na schooltijd én in de schoolvakanties voor basisschoolkinderen

Bij buitenschoolse opvang ligt het accent op ontspanning, plezier en samen spelen. Iedere dag zijn er leuke activiteiten. Er is speelgoed en kinderen kunnen spelletjes doen, knutselen en lezen. Maar er is ook veel ruimte voor eigen inbreng van de kinderen. Kei13 heeft een prachtig buitenterrein waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. Bovendien is er in Kei13 ook een gevarieerd aanbod aan sport en culturele activiteiten. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een huiselijke, prettige sfeer en hebben een goed contact met de kinderen.

Meer weten? Kijk op www.samenko.nl/location/sampebbles/
Lindenhout - Stoons