GGD IJsselland


Zorg moet dichtbij zijn. Als regionale thuiszorgorganisatie zijn we in Kei13 vlak bij u in de buurt. Dat geeft u en ons een goed gevoel. Dat blijkt ook uit de hoge scores van onderzoeken naar de waardering van onze cliënten en medewerkers.
 
Consultatiebureau in Kei13

U wilt uw kind zo goed mogelijk verzorgen en opvoeden. Het consultatiebureau in Kei13 kan u daar bij helpen. Bijvoorbeeld door te kijken of uw kind zich gezond ontwikkelt en door de noodzakelijke inentingen te geven. Maar ook door advies te geven, uw vragen te beantwoorden en cursussen aan te bieden. Zo nodig verwijzen onze medewerkers door naar specialisten voor verder onderzoek of behandeling. Op het nieuwe consultatiebureau hebt u te maken met de assistente, de artsen de jeugdverpleegkundige.
 
Jeugdgezondheidszorg

Tot uw kind vier jaar is, heeft u regelmatig met de Jeugdgezondheidszorg te maken. Dat begint al in de eerste week na de geboorte van uw kind, met de gehoortest en de hielprik bij u thuis. In de tweede week komt de jeugdverpleegkundige bij u langs voor een kennismaking en een uitnodiging voor het eerste bezoek aan het consultatiebureau.
 
Schoolmaatschappelijk werk

Het Schoolmaatschappelijk werk vervult een brugfunctie tussen school en ouders. We kunnen in gesprekken met u en uw kinderen problemen verhelderen of verder onderzoek doen, zodat een eventuele verwijzing soepel verloopt. Het Schoolmaatschappelijk werk kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan goede zorg. In Kei13 is er een vaste maatschappelijk werker die voor ouders het aanspreekpunt is.

Meer weten? Kijk op www.ggdijsselland.nl
ggd
“Met Kei13 bereiken we de hele groep” Enthousiast vertelt Winy Egberts, Jeugdverpleegkundige bij GGD IJsselland, over de vele voordelen die ze in Kei13 ziet:  “Met school, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal bereiken we meteen onze hele doelgroep. Ook de korte lijnen zijn een groot voordeel. Met diverse zorginstanties zitten we onder één dak. We kunnen veel gemakkelijker onderling contact leggen, de ideale vorm voor ketensamenwerking.”